2
1
4
3
6
5

Hantaran Workshop For Business

Tentang Kelas ini

Hantaran Workshop for Business by Deanna Creations

Kursus Bisnes Hantaran merupakan satu kursus perniagaan yang boleh membantu seseorang individu menyediakan produk hantaran bagi tujuan pemasaran dan mempelajari teknik pemasaran hantaran yang berkesan di era ini. Cikgu Deanna bakal mengajar cara-cara membuat hantaran yang mudah, cantik dan boleh menjana pendapatan sampingan.

Kursus ini sesuai bagi individu yang mempunyai hobi dalam gubahan bunga, individu yang berminat dalam penggubahan hantaran, mempunyai bakat dalam seni gubahan, individu yang ingin menambah pendapatan sampingan, serta individu yang masih mencari produk niaga dalam membina perniagaan sendiri,


Kelas Pemasaran Hantaran  merangkumi:

Cikgu Deanna akan berkongsi cara mendapatkan semua pembekal hantaran, dulang hantaran, aksesori, alat dan informasi yang berkaitan dengan perniagaan hantaran.

  • Cara mendapatkan bunga segar dalam harga borong (untuk Kawasan Kuala Lumpur dan di luar Kuala Lumpur).
  • Cara membuat susunan bunga yang menarik
  • Cara menjaga bunga segar yang betul agar tahan lama
  • Cara meletakkan harga bersesuaian untuk produk
  • Cara mendapatkan jualan melalui media sosial
  • Cara memantau setiap hasil jualan produk


Cikgu Deanna akan melakukan analisis pemasaran selama seminggu untuk anda yang berminat! Pelajar akan mendapat nasihat secara peribadi selepas kursus ini dijalankan iaitu mengenai cara meningkatkan penjualan, alat dan aplikasi penting untuk mendapatkan lebih banyak penjualan, langkah-langkah mendapatkan penjualan secara berterusan kerana Cikgu Deanna sangat berpengalaman dalam perniagaan hantaran iaitu “Deanna Creations” dan mengembangkan perniagaannya ke Floralclassbydeanna.

 

Next Date Available : 27th September 2020 (Sunday)

Time : 4 hours class on (11am- 3pm)

Location : Colony Eco City KL

 

Layari link untuk maklumat lanjut :

http://deannacreations.com/hantaran-workshop-for-business/

Apa yang anda akan pelajari

4 Jam

Untuk Siapa Kursus Ini

WORKSHOP

Langgan Sekarang

RM 600.00
...
Nurazhar Rohaizat Rohaizat

Lihat Profil

Hi! I'm Rob. I have a degree in Mathematics from Cambridge University and you might call me a bit of coding geek.After building websites for friends and family for fun, I soon learned that web development was a very lucrative career choice. I gave up my successful (and sometimes stressful) job as a teacher to work part time and today, couldn't be happier.
Lihat semua


Durasi Kelas

00 Jam 00 Minit


Sub Kategori